Lisanne Halleriet

creative consultant

Met mijn enthousiasme, creativiteit, netwerk en ervaring als ondernemer help ik je in een 1,5 uur durende strategiesessie om nieuwe kansen binnen je startende bedrijf of concept te zien én te pakken. We focussen ons hierbij o.a. op de onderdelen marketing, communicatie, social media, content, PR. 

Ik help je met het oplossen van een specifiek vraagstuk, zodat je vervolgens zelf verder kan met de uitvoering ervan. Na deze sessie zit je gegarandeerd vol inspiratie, motivatie en nieuwe ideeën!

Wil jij dat ik samen met jou met een frisse blik naar je project of bedrijf kijk om kansen en mogelijkheden te spotten die je zelf wellicht niet meer ziet? Neem direct contact met me op!

 inhoud & investering

Als creatieve consultant ben ik er voor bedrijven en ondernemers die willen groeien, ook als je niet altijd het budget hebt om veel te investeren. Ik werk samen met jou aan je bedrijfsstrategie, analyseer je online en offline communicatie, maar kijk ik vooral samen met jou hoe we deze kunnen verbeteren. Tijdens een creatieve brainstorm sessie en meeting denk ik met je mee over aangedragen vraagstukken of algemene topics óf geef ik je mijn visie op de huidige situatie.

Mijn expertise omvat online en offline communicatie. Denk aan marketing, PR, media, (online) content, social media, video (beeld) en AI (artificial intelligence). Ik zet mijn ervaring, creativiteit en (internationale) netwerk in om andere bedrijven en projecten succesvoller te maken of aan elkaar te verbinden en geloof erin dat er niet altijd (veel) budget vereist is om impact te kunnen maken.

De strategie-sessies zijn nu tijdelijk te boeken voor slechts € 249,- exclusief btw.

ONLINE 

De strategiesessies zijn locatie-onafhankelijk en vinden online plaats. Op verzoek is het eventueel mogelijk om op locatie af te spreken, op zowel Curaçao als in Nederland. 

Deze diensten zijn speciaal voor zzp’ers of startende ondernemers die maximaal 3 jaar ondernemen en die in 1,5 uur hun hele business een boost willen geven. 

Mijn specialisatie ligt vooral in mijn creativiteit en het feit dat ik geen beren op de weg zie en jou daarin kan motiveren en inspireren om grootser te dromen, denken en te doen.

Na deze sessie heb je weer genoeg inspiratie om te gaan knallen met jouw bedrijf, social media of project en heb je concrete stappen gezet om te groeien. Na 2 weken hebben we een check-in sessie van 30 minuten waarin we gaan kijken waar je nu staat en is er kans om aanvullende vragen te stellen.

 Opdrachtgevers 

Logo Omroep Gld
Logo de graafschap
Logo Gemeente Winterswijk
Logo Gemeente Oost-Gelre
Logo Talententuin
Logo Omroep Gld
Logo Gemeente Winterswijk
Logo de graafschap
Logo Gemeente Oost-Gelre

kom in contact

Samenwerken?

Wil je samenwerken, heb je een vraag aan mij of wil je gewoon eens even sparren over de mogelijkheden?